Maar ik kan niet tekenen

Je denkt misschien dat je niet creatief genoeg bent of geen tekentalent hebt. Je bent niet de enige! Toch kun je, net als iedereen, Squiggle leren.

1. Bijna alle cursisten twijfelen aan hun eigen talent! 

Wij snappen dat jij denkt dat tekenen moeilijk is en dat je twijfelt of deze training iets voor jou is: ‘Ik heb geen talent, ik kan niet tekenen, ik ben zeker de slechtste van de groep, het zijn vast allemaal hele creatieve mensen…’. Bijna iedere cursist begint met dit onzekere gevoel aan de training.

2. Logisch dat je twijfelt!

Alles wat je voor het eerst doet, is moeilijk. Zeker als je de vaardigheden mist en professionele tekenaars als voorbeeld neemt. Jouw eerste pogingen om (zakelijk) te tekenen zijn misschien niet erg succesvol en dan slaat de twijfel toe. Wat je in je hoofd hebt, komt niet op papier. Iedere volgende poging resulteert dan in de bevestiging dat je het niet kan. Twijfel of onzekerheid is dus niet zo raar!

3. Vaardigheden zorgen voor zelfvertrouwen.

Tijdens onze training leer je stap voor stap de techniek van zakelijk tekenen. Met ieder stapje merk je dat je beter gaat tekenen. Al binnen twee uur zul je verrast zijn over de professionaliteit van jouw flip-over. Je zet strakke en rechte lijnen alsof ze gedrukt staan. Rondjes zijn rond en vierkantjes symmetrisch. Halverwege de eerste ochtend is al jouw twijfel weg en ervaar je zelfs plezier in tekenen. Daarna leer je met basisvormen, maar ook met kleur en schaduw, krachtige en sprekende beelden te maken. Aan het einde van de eerste dag deel je met trots jouw eerste echte visuele verhaal.

4. Plezier in tekenen en professioneel resultaat 

Met Squiggle zul je ervaren dat zakelijk tekenen misschien moeilijk is, maar dat het leren van de Squiggle methode heel snel gaat en veel plezier oplevert. Het zelfvertrouwen van iedereen in de groep neemt in de eerste ochtend al toe. Delen en leren van elkaar versterkt het leerproces en motiveert om te blijven proberen. Cursisten staan na de eerste dag versteld van de enorme verbetering van hun tekenkunsten. Aan het einde van de training kan je professioneel zakelijk tekenen en snap je niet meer waarom je aan het begin zo twijfelde!

Wat gaan wij doen tijdens de training?