Training zakelijk tekenen

In twee dagen kan jij het ook!

Training visuele communicatie | Squiggle: in twee dagen kan jij het leren!Training in zakelijk tekenen wordt met de Squiggle Methode makkelijk: in twee dagen leer jij stap voor stap hoe je professionele zakelijke tekeningen maakt. Tijdens de training ervaar je hoe leuk zakelijk tekenen is en sta je versteld van jouw eigen talent. Je leert de basistechnieken en krijgt zelfvertrouwen om gelijk in de praktijk visuele communicatie te gaan gebruiken.

Wil je inschrijven of meer informatie
Squiggle

 

Open-inschrijving: ik wil het zakelijk tekenen leren

Wil je individueel of samen met een collega de training zakelijk tekenen volgen? Dat kan via onze open-inschrijving. Op diverse centrale locaties organiseren wij Squiggle trainingen waar iedereen zich voor kan inschrijven. In een prettige omgeving ga je samen met andere deelnemers aan de slag. Iedereen heeft een andere achtergrond, waardoor er een mooie uitwisseling van ervaringen ontstaat.

Kosten: € 850 per deelnemer, exclusief BTW, inclusief lunch en volledige verzorging.

Agenda

    • Geen gebeurtenissen

Via deze link kan je inschrijven of informatie opvragen:

In-company training: wij willen het leren

Training visuele communicatie | Squiggle: in twee dagen kan jij het leren!

Voor groepen van dezelfde organisatie is een in-company Squiggle training aan te raden. Uiteraard leren deelnemers de kunst van visuele communicatie, maar daarnaast biedt de Squiggle training een uitgelezen kans om elkaar op een andere manier te leren kennen. Door de focus op creativiteit en het overwinnen van de eigen twijfel, ontstaat er een positieve groepsdynamiek.

Als ervaren change manager is de Squiggle trainer in staat om deze dynamiek op een natuurlijke wijze aan te moedigen en in relatie te brengen met de huidige werk- en samenwerkingscultuur. Hierdoor zal de samenwerking binnen het team verbeteren en past de training zakelijk tekenen goed bij team- en leiderschapsontwikkeling. De training is dus veel meer dan het leren van visueel communiceren: het werkt als een katalysator bij verandering!

Kosten: € 4.900 per groep, exclusief BTW.

Wil je bespreken hoe de Squiggle training past bij de ontwikkeling van jouw team of bedrijf?
Squiggle