Squiggle?

Visuele communicatie werkt!

Met Squiggle geef je betekenis aan jouw boodschap, structureer je gesprekken, stimuleer je dialoog en leg je de uitkomsten op een pakkende wijze vast. Het effect is verrassend:

  1. De boodschap wordt veel beter begrepen en onthouden.
  2. Gesprekken en samenwerking verlopen veel effectiever.
  3. Creativiteit stimuleert open dialoog en biedt nieuwe inzichten.

Voorbeelden uit de praktijk

Iedereen kan het leren

De methode is makkelijk te leren. Ook als je denkt geen tekentalent te hebben. Na twee dagen ben je in staat om op een professionele wijze visuele communicatie in te zetten. Je zal verstelt staan van de kwaliteit van jouw eerste tekeningen en hoe veel plezier het oplevert.

 
 

Inschrijven of informatie opvragen:

Tools en technieken om het zelf te doen!

De methode is erop gericht om iedereen te leren het zelf te doen. Het is ons doel om jou zo vertrouwd met de technieken te maken, dat jij er de volgende dag gelijk in de praktijk mee aan de slag gaat. Je hebt het vertrouwen dat jij geen specialist of kunstenaar hoeft te zijn of moet inhuren. Jij kan het zelf en raakt gemotiveerd om jouw eigen visuele taal nog verder te ontwikkelen.

 

Meer lezen: Onze trainingen

Meer dan een tekentraining

Ik ben geen artiest of kunstenaar, maar een pragmatische veranderaar uit de praktijk. Door mijn ervaring als trainer, coach en consultant in de Lean Six Sigma Methodiek leg ik de link tussen visuele communicatie en veranderen.

 

Lean Six Sigma

Wat betekent Squiggle

Het Engelse woord “Squiggle” is een synoniem voor “Doodle”. De Nederlandse vertaling is krabbel of schets. Squiggling is het gedachteloos en vaak onbewust tekenen van figuurtjes of abstracte vormen. Veel mensen doen het schijnbaar automatisch: terwijl je met aandacht een telefoongesprek voert, teken je onbewust bloemetjes, poppetjes of abstracte vormen. Net als lezen, schrijven en praten kan visueel communiceren ook voor jou een automatisme worden. Hiermee geef je kleur aan jouw gesprek!